Đilas: Poligraf bi eksplodirao od njihovih laži

Izvor: Press, 26.Feb.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Poligraf bi eksplodirao od njihovih laži

"SNS je došla na vlast lažima i to je nastavila. Obećavali su nam jeftiniju struju, milijarde stranih investicija, nova radna mesta, fabrike koje će graditi Arapi... Ništa od toga nije ispunjeno. Kad bi svakog od njih priključili na poligraf on bi eksplodirao od količine laži i izmišljotina", rekao je Ðilas na konvenciji u Valjevu.

On je, kako prenosi DS u saopštenju, pozvao predstavnike vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da pokažu bar jednu dobru meru koju su doneli u poslednje dve godine.

"Imamo plan da ona sredstava što imamo u budžetu uložimo u oblasti gde možemo da napravimo rezultat. Umesto 600 miliona evra za otpremnine bolje da te pare uložimo u 20 gradova u Srbiji i pokrenemo privredu", rekao je Ðilas.

On je podsetio da je DS osnovana pre 24 godine da bi se borila protiv vlasti jednog čoveka i da bi Srbija postala pristojna zemlja.

"Onaj ko ne shvata da je DS veća od svakog pojedinca on ni ne shvata šta je DS. Nema nijednog pojedinca osim Zorana Ðinđića koji je stranci više dao nego ona njemu. Ne postoje zelena i žuta DS već samo žuta, jedna jedina Demokratska stranka", rekao je Ðilas.

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić naveo je da ta stranka na ovim izborima nema samo političku već i civilizacijsku misiju da od Srbije napravi bolje mesto za život i podsetio na neispunjena obećanja SNS, dodajući da "ne smemo da pristajemo na politiku, laži, obmane i 1001 noći".

On je rekao da su demokrate postale meta napada jer su jedini rekli da ne pristaju na ono što radi SNS i da neće sa njima u koaliciju kao i da se svakodnevno suočavaju ne samo sa napadima tabloida već i sa izmišljenim istraživanjima javnog mnjenja.

"Očekujem da do kraja kampanje objave da ni Dragan Ðilas neće glasati za DS i da ćemo svi zajedno glasati za Aleksandra Vučića. Mi na to ne pristajemo i borićemo se da Srbija postane pristojno mesto za život", rekao je Pajtić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.