ĐILAS: TOMO, ŠTA SI TI URADIO ZA SRBIJU

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS: TOMO, ŠTA SI TI URADIO ZA SRBIJU

BEOGRAD - Đilas opleo po Tomi i Velji! Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika DS Dragan Đilas optužio je u emisiji „Utisak nedelje“ čelnike SNS da za 20 godina, koliko su u politici, nisu ništa uradili.

BEOGRAD - Đilas opleo po Tomi i Velji!

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika DS Dragan Đilas optužio je u emisiji „Utisak nedelje“ čelnike SNS da za 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina, koliko su u politici, nisu ništa uradili.

- Ne bi bilo dobro za Srbiju da dođu na vlast. U politici su toliko dugo, a ništa nisu uradili. Ne znam šta je uradio Tomislav Nikolić, osim što je uz pomoć Mrkonjića asfaltirao put u Bajčetini? Verovatno meštani Bajčetine sad žive bolje, a šta je sa ostatkom Srbije? Svi su mi se smejali kad sam, za vreme rada u Narodnoj kancelariji, renovirao školske toalete. Dok sam bio ministar za NIP, izgurali smo obilaznicu, sada otvaramo, gradimo most posle 40 godina... To su moji rezultati, a koji su njihovi? - zapitao se Đilas.

Osvrćući se na Nikolićeve izjave, Đilas je primetio da su naprednjacima puna usta borbe protiv korupcije, dok u njegovom taboru sede Velimir Ilić i Bogoljub Karić.

- Ilić da moli boga da ona njegova dva uhapšena direktora ne propevaju u zatvoru - rekao je Đilas, misleći na pritvorene bivše direktore „Puteva Srbije“ i „Železnica Srbije“ Branka Jocića i Milanka Šarančića.

Iako se očekivalo da lideri SNS i NS ospu paljbu po drugom čoveku DS, kontranapad nije usledio. Velimir Ilić se prvo zapitao ko ga optužuje.

- Ko je to rekao? - pitao je Velja, a kad je čuo ime, usledilo je:

- Ajd zdravo!

Lider naprednjaka nije odgovarao na pozive i poruke novinara Kurira, a u njegovom kabinetu nam je rečeno da je Nikolić na putu. Aleksandar Vučić takođe nije odgovarao na naše pozive.

S. Mališić - J. Velinović

Beko traži kamatu

Dragan Đilas poručio je da je grad Beograd spreman da od vlasnika kupi „Luku Beograd“ po ceni po kojoj je privatizovana. Milan Beko kaže na to da će Beogradu prodati svoje akcije u „Luci“, ali po ceni po kojoj ih je kupio, uvećanoj za kamatu koju država plaća stranim bankama kad se kod njih zadužuje.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.