Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demanti da je Sanda Rašković Ivić isključena iz stranke

Demokratska stranka Srbije (DSS) demantovala je da je njen predsednik Sanda Rašković Ivić isključena iz ove partije i ocenila da ta navodna odluka predstavlja "poslednji pokušaj režima da oslabi DSS".

Iz DSS-a je saopšteno da je navodnu odluku o kojoj su obavešteni mediji donela nepostojeća Disciplinska komisija, budući da su njeni članovi još ranije isključeni iz stranke zbog kršenja Statuta i rada u interesu SNS-a.

"DSS se više neće baviti cirkuskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << predstavama bivših članova, takozvanog Samostalnog DSS-a, već će nastaviti da kritikuje režim SNS-a i njenih satelita", saopšteno je iz DSS-a, vanparlamentarne stranke u Srbiji.

Opštinski odbor DSS-a na Paliluli danas, ranije, saopštio je da je Disciplinska komisija te stranke isključila iz članstva predsednika DSS-a Sandu Rašković Ivić zbog kršenja Statuta stranke.

Odbor je o tome obavestio Predsedništvo i uputio zahtev da se sazove Skupština DSS-a, na kojoj bi bio izabran novi predsjednik i bili vraćeni članovi koji su napustili stranku poslije njenog izbora.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.