Danas saznaje: Stros-Kan u Vladi Srbije?

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas saznaje: Stros-Kan u Vladi Srbije?

List Danas piše da je stručnjak iz inostranstva, čiji dolazak na mesto savetnika u Vladi Srbije najavljuje Vučić, zapravo bivši direktor MMF Dominik Stros-Kan.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora stranke u petak pomenuo je mogućnost da jedan stranac dobije bitnu fukciju u rekonstruisanoj Vladi Srbije, saznaje Danas iz izvora bliskih SNS.Kako je Danasu potvrđeno u obaveštenim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izvorima, taj stručnjak iz inostranstva, za čije ime je Vučić poručio da će "biti prava bomba" jeste Dominik Stros Kan bivši direktor MMF. Upućeni izvori Danasa tvrde da bi angažovanje bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda bila velika dobit Postoji namera da se u Ministarstvo privrede dovede "ugledni britanski stručnjak". Danas, B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.