Danas nova sednica parlamenta

Izvor: Press, 26.Dec.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas nova sednica parlamenta

Skupština Srbije počeće danas novu sednicu sa pet tačaka dnevnog reda, među kojima su Predlog zakona o energetici i Predlog za izmenu Zakona o planiranju i izgradnji.
Te izmene zakona podnela je grupa od 122 poslanika Srpske napredne stranke, a prethodno su izmene tog zakona usvojene 8.decembra.
Poslanici će razmatrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Predlog zakona o izmenama Zakona o matičnim knjigama i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole. I taj zakonski predlog podnela je grupa od 123 poslanika SNS.

Poslednja tačka o kojoj će se raspravlajti je Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma između Republike Srbije i Evropske komisije o pravilima za sprovođenje finansijske pomoći Evropske unije Republici Srbiji u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SDS će podržati zakon o energetici

Izvor: Blic, 26.Dec.2014

Poslanička grupa opozicione Socijaldemokratske stranke (SDS) najavila je danas da će podržati predloženi zakon o energetici i zakon o potvrđivanju okvirnog sporazuma Srbije i Evropske unije (EU) o pravilima za korišćenje finansijske pomoći EU iz pretpristupnih fondova (IPA 2)...- Smatramo da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.