DS važniji partijski interes od interesa građana

Izvor: Akter, 19.Avg.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS važniji partijski interes od interesa građana

Potpredsednik Skupštine Vojvodine i funkcioner SNS Ðorđe Milićević rekao je danas da DS neprihvatanjem ideje o formiranju koncentarcione vlade u Vojvodini, samo potvrđuje činjenicu da ih je u svemu tome vodilo očuvanje partijskih i ličnih interesa, a ne interesi građana koji žive u pokrajini

SNS podržava svaku ozbiljnu ideju čiji je cilj da Vojvodinu izvuče iz velike krize u koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << upala neodgovornom i lošom politikom, koju DS u pokrajini vodi u prethodnih 14 godina, rekao je Milićević Tanjugu.

Komentarišući ideju formiranje koncentracione vlade svih stranaka u Vojvodini, o kojoj su saglasnost postigli lideri naprednjaka i SVM, Milićević je ukazao da se DS izjasnio da takvu ideju ne prihvata.

"Oni su se izjasnili da takvu ideju ne prihvataju, što samo potvrđuje činjenicu da je njih, u svemu tome, vodilo očuvanje partijskih i ličnih interesa, a ne interesi građana koji žive u pokrajini", ocenio je funkcioner SNS.

Na pitanje pod kojim uslovima je moguće stvoriti koncentracionu vladu u Vojvodini, on je odgovorio da će to pokazati razgovori koji bi trebalo da uslede u narednom periodu između svih politickih stranaka u Vojvodini.

"Mi u SNS smatramo da je Vojvodini potrebna potpuno nova pokrajinska vlada, jedna nova politika koja bi se uspešno nosila sa svim problemima sa kojima se pokrajina danas suočava", rekao je Milićević.

On smatra da je aktuelna pokrajinska vlada, koju predvodi DS, proizvela te probleme i, kako je rekao, očigledno je da sa tim problemima ne može da izađe na kraj.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS-u važniji partijski od interesa građana

Izvor: Akter, 19.Avg.2014

Potpredsednik Skupštine Vojvodine i funkcioner SNS Ðorđe Milićević rekao je danas da DS neprihvatanjem ideje o formiranju koncentarcione vlade u Vojvodini, samo potvrđuje činjenicu da ih je u svemu tome vodilo očuvanje partijskih i ličnih interesa, a ne interesi građana koji žive u pokrajini..SNS...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.