DS pozvala SNS da smeni Cvijana sa svih funkcija

Izvor: Blic, 16.Maj.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS pozvala SNS da smeni Cvijana sa svih funkcija

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da svog poslanika Vladimira Cvijana smeni sa svih javnih i stranačkih funkcija, jer njegove "opasne izjave" urušavaju pravnu državu, ugrožavaju osnovna ljudska prava i slobode i ugrožavaju bezbednost.

"Demokratska stranka upozorava da je gotovo nezapamćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poniženje institucije Narodne skupštine i narodnog poslanika kao ono koje je danas učino poslanik SNS Vladimir Cvijan, a njegovo skandalozno ponašanje i rečnik nisu skoro viđeni u ovom visokom domu", naveo je u pisanoj izjavi šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović.

Stefanović je istakao da su nazivanje novinara pedofilima, upozoravanje roditelja da sklone decu od njih, poziv na linč novinara, štampanje i lepljenje njihovih slika, pretnje i takav način obračuna sa medijima nezapamćeni u političkoj istoriji

Srbije.

"DS ponovo zahteva od SNS da Vladimira Cvijana smeni sa svih javnih i stranačkih funkcija, baš kao što smo tražili da to učine i kada smo govorili o njegovim pritiscima na sud i pozivali da se ispitaju saznanja da vrši političke pritiske na tužilaštvo i najbližu rodbinu Saše Dragina", istakao je Stefanović.

Cvijan je ranije danas u skupštini direktora i glavnog i odgovornog urednika "Naših novina" Vuka Vučurevića i Antonija Kovačevića nazvao "pedofilčinama i manijacima", jer su mu, kako je rekao, pretili da će objaviti sliku njegovog šestogodišnjeg sina sa letovanja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS pozvao SNS da smeni Cvijana sa svih funkcija

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2013, 08:41

Demokratska stranka (DS) pozvala je Srpsku naprednu stranku (SNS) da svog poslanika Vladimira Cvijana smeni sa svih javnih i stranačkih funkcija, jer njegove "opasne izjave" urušavaju pravnu državu, ugrožavaju osnovna ljudska prava i slobode i ugrožavaju bezbednost. ..Zloupotrebio Skupštinu Srbije:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.