DS nije smetalo kad su se tajkuni bogatili, a narod siromašio

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS nije smetalo kad su se tajkuni bogatili, a narod siromašio

Srpska napredna stranka saopštila je danas da čelnicima Demokratske stranke i Nove stranke “ni najmanje nije smetalo kada je Miroslav Mišković čitavu deceniju otimao novac, privatizovao firme na najsumnjivije načine, kada su tajkuni postajali sve bogatiji, a građani sve siromašniji”.
SNS u saopštenju u kome reaguje, kako navode, na “inspirativne” izjave funkcionera DS da u Srbiji ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nije urađeno za prethodnih 18 meseci, ističe da “Ðilasu, Živkoviću, Šutanovcu, Stefanoviću i svim drugim funkcionerima DS ni najmanje nije smetalo kada je Mišković čitavu deceniju otimao novac, privatizovao firme na najsumnjivije načine, kada su tajkuni postajali sve bogatiji, a građani sve siromašniji”.
“Pošto se za vreme svoje vladavine nijednom rečju protiv toga nisu pobunili, mislimo da ih to, u najmanju ruku, diskvalifikuje da govore o boljem životu građana u Srbiji i Beogradu”, smatra SNS.
Naprednaci smatraju i da je sramota to što se DS jedino bavi napadima na SNS i Vladu Srbije, koja je pokušala da popravi ono što su oni uništavali prethodnih godina.
“Umesto stalnih, besmislenih napada na SNS, bolje bi im bilo da smisle bilo kakav program sa kojim bi mogli da izađu pred građane”, poručili su iz SNS.
Kako navode, Stefanović i Živković, koji ne žive u Beogradu, govore o uspešnoj vladavini Ðilasa kao gradonačelnika, dok su Beograđanima ostali ogromni dugovi, “kulise plaćene po 600.000 evra, pljačka kroz Busplus, namešteni tenderi po javnim preduzećima, ogromno partijsko zapošljavanje, korupcija na svakom nivou…”.
Ako građani na sledećim izborima budu glasali za Ðilasa i DS, zagarantovano će dobiti veću korupciju u javnim preduzećima, svakodnevne političke igre, beogradske opštine će imati sve manje nadležnosti, a Beograđani manje mogućnosti da odlučuju, jer će to, umesto njih, činiti tajkuni, upozoravaju iz SNS.
Izvor: Novi magazin
Tweet
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.