DS mirno preuzeo vlast u Baču

Izvor: B92, 09.Jan.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS mirno preuzeo vlast u Baču

Bač -- Koalicija oko DS je danas preuzela rukovodeće funkcije u Baču, izjavio pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski.

Bugarski je naveo da je primopredaja obavljena oko 14 sati, mirno i bez sukoba.

Time okončani sukobi između koalicija okupljenih oko Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, rekao je Bugarski za Radio-televiziju Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je najavio da sutrašnjoj sednici, prema informacijama kojima raspolaže, treba da prisustvuju odbornici iz svih odborničkih grupa, iz pozicije i iz opozicije

Grupa aktivista SNS je 4. januara upala u zgradu Skupštine opštine Bač, odakle su izbacili predsednika i potpredsednika opštine.

Aktivisti i simpatizeri SNS, kako je tada javila RTV, uklonili su privatno obezbeđenje ispred zgrade, a policija koja je to posmatrala nije intervenisala.

U jednom trenutku izbila je i opšta tuča, u kojoj je bilo i lakše povređenih. Ovaj incident je naterao i lidere SNS-a i DS-a da se pozabave problemom u Baču, pa su se Đilas i Vučić dogovorili da će da nađu rešenje za ovaj problem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Baču na vlasti koalicija oko DS

Izvor: Kurir, 09.Jan.2013

Kolacija oko DS je mirno, bez sukoba, preuzela rukovodeće funkcije u opštini, rekao Branislav Bugarski..BAČ - U opštini Bač danas je izvršena mirna primopredaja vlasti, čime je stavljena tačka na sukobe između koalicija okupljenih oko Demokratske stranke (DS) i Srpske napredne stranke, rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.