DS i SNS o lažnim obećanjima

Izvor: Studio B, 06.Apr.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i SNS o lažnim obećanjima

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović ocenio je da "nije normalno da se građani zatvaraju samo zato što su gladni, dok se huligani slobodno šetaju ulicama". SNS reaguje navodeći da je paradoksalno da DS govori o lažnim obećanjima.

"Građani su poniženi, zabrinuti i besni i ne mogu nakon četiri godine da žive samo od lažnih obećanja. Nije normalno da se građani zatvaraju samo zato što su gladni, dok se huligani slobodno šetaju ulicama", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Božović, komentarišući legitimisanje osobe koja je dobacivala na mitingu SNS u Pančevu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u Novom Sadu da je osoba koja je u utorak na mitingu SNS-a u Pančevu dobacivala premijeru Srbije, samo legitimisana i kasnije puštena.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je da Božović i DS i dalje jedino nude građanima lažna obećanja i mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću.

"Paradoksalno je da o lažnim obećanjima govori stranka koja je svoju vlast zasnivala na obmanama i lažima, zbog kojih je preko pola miliona ljudi ostalo bez posla", saopštio je GO SNS.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.