DS: Vlast SNS-a kula od karata

Izvor: Studio B, 16.Feb.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vlast SNS-a kula od karata

Srpska napredna stranka pokazala je za dve godine da nije sposobna da vodi Srbiju i iako nije ispunila svoja predizborna obećanja, očekuje podršku građana i na ovim izborima.

A umesto obećanih milijardi investicija doveli su samo šeika koji je kupio hotel na Kopaoniku, izjavila je predsednica Demokratske omladine Jovana Jovanović.

Demokratska omladina organizovala je na Trgu Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u Beogradu akciju "Kula od karata" kako bi ukazali na neispunjena obećanja SNS. U Srbiji u kojoj je manje od šest odsto visokoobrazovanih, dodatno se oporezuju plate profesorima i lekarima, rekla je Jovanović.

Danas u Srbiji, dodala je ona, obrazovanje proizvodi nezaposlenost, mladi, umesto za posao u struci, školuju se za biro rada. Građani znaju da budućnost koja se gradi na lažima i cenzuri može lako biti srušena kao 'kula od karata', poručila je Jovanović.

Omladina DS poručuje da neće dozvoliti da zemlju vode oni koji su doveli da danas u Srbiji ima 300.000 nezaposlenih mladih ljudi i 10.000 dece koja se hrane u narodnim kuhinjama.

"Dok su oni obećavali kanal do Egejskog mora, u Beogradu su se gradili mostovi, dok su oni obvećavali niže i jednostavnije račune za struju domaćinstva su dobijala pogrešno obračunate i višemilionske račune, oni nisu uspeli da organizuju malu maturu, a u Beogradu su se otrvarale i obnavljale škole, a đaci dobijali besplatne udžbenike", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Demokratske omladine Vladimir Kuzmanović.

"Dok oni maštaju o 'Beogradu na vodi' mi smo promenili izgleda grada rekonstrukcijom bulevara i renoviranjem parkova i fasada", dodao Kuzmanović. Prema njegovim rečima, jedno od najglasnijih obećanja SNS bila je Kancelarija za brze odgovore, mi pitamo: Koliko brzo će SNS odgovoriti na sve probleme mladih?

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.