DS: Odbornika kog su naprednjaci optužili za tuču isključili smo pre pet meseci iz stranke

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Odbornika kog su naprednjaci optužili za tuču isključili smo pre pet meseci iz stranke

Beočinske demokrate negirale su danas navode lokalnih naprednjaka da je pomoćnika predsednika te opštine Mitra Milinkovića napao odbornik DS Radivoje Rakić, istakavši da je Rakić isključen iz stranke u januaru ove godine.

Opštinski odbor DS, povodom tvrdnji lokalnog SNS da je Milinkovića juče verbalano i fizički “napao odbornik DS Rakić” ukazuju da isključeni član DS “poslednjih pet meseci kao odbornik podržava i glasa” za odluke vlasti koju predvodi SNS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Beočinske demokrate u saopštenju navode i da ne žele da imaju bilo kakve veze “sa očiglednim lažima koje se gotovo svakodnevno plasiraju iz Opštinskog odbora SNS”.

“Ovaj ‘incident’ jedan je u nizu fabrikovanih i montiranih procesa koje smišljaju beočinski naprednjaci, želeći da se istaknu na bilo koji način pa makar to bile i laži i potpune obmane javnosti”, dodaje DS.

Opštinski odbor DS smatra i da su lokalni naprednjaci “nesposobni da rukovode opštinom” i da “u nedostatku sredstava, projekata i ideja kuda da idu, izmišljaju afere”.

Opštinski odbor SNS saopštio je juče da je u zgradi opštine Beočin najpre verbalno a potom i fizički napadnut Milinković, koji je i predsednik lokalnih naprednjaka.

Napao ga je, kako se navodi u saopštenju, odbornik DS Radivoj Rakić, a incident se dogodio usred radnog vremena.

Beočinski naprednjaci tvrde da je Rakić “na brutalan način ušao u kancelariju Milenkovića i nakon verbalnih ličnih uvreda, psovki, lupanjem šaka o sto, posrnuo za stolicom koju je bacio na Milinkovića vređajući i njega lično i celu SNS”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.