DS: Naprednjaci koriste uvrede

Izvor: RTS, 28.Jul.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Naprednjaci koriste uvrede

U nedostatku činjenica i argumenata naprednjaci koriste uvrede i laži, navodi novosadski odbor DS-a. Nemamo nameru da odgovaramo na uvrede i neistine, kažu demokrate.

Gradski odbor Demokratske stranke ocenio je danas da naprednjaci "u nedostatku činjenica i argumenata, koriste uvrede i laži".

"Nemamo nameru da odgovaramo na uvrede, kvalifikacije i neistine iznete u saopštenju Gradskog odbora SNS koja u starom radikalskom maniru u nedostatku činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i argumenata, koristi uvrede i laži. Te uvrede govore više o onima koji ih upućuju nego o onima kome su namenjene", stoji u saopštenju.

Demokrate kažu i da bi građani više voleli od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da čuju odgovore na pitanja koja mu je Gradski odbor DS-a više puta postavio, među kojima i ta "zbog čega nije uspeo da obezbedi nijednu investiciju, zašto nije ništa uradio povodom loše bezbednosne situacije u tom gradu, kao i da li je tačno da je u gradskom javnim preduzećima i gradskoj upravi zaposleno više od 600 članova stranaka koje čine gradsku vlast..."

Demokrate pozivaju Vučevića da pokaže i malo odgovornosti prema građanima i odgovori na ta pitanja.

Prethodno je Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu pozvao predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića da brine o smanjenju nezaposlenosti, umesto o tome kako će SNS proći na izborima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS: Naprednjaci koriste uvrede i laži

Izvor: RTS, 28.Jul.2013

Gradski odbor DS-a u Novom Sadu saopštio da je obavestio SNS da se građani tog grada "nalaze u stanju dubokog očaja"...Novosadski Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da je obavestio Srpsku naprednu stranku da se građani Novog Sada "nalaze u stanju dubokog očaja"...Razlog za to je, pre...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.