DS: Jalova Vučićeva obećanja o boljem životu

Izvor: Akter, 04.Avg.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Jalova Vučićeva obećanja o boljem životu

Demokratska stranka saopštila je danas da su obećanja Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke o boljem životu jalova i da je sada jasno da vode Srbiju u potpunu propast

DS navodi da građani više od 700 dana slušaju obećanja Aleksandra Vučića o boljem životu, koja su bila i predizborno obećanje SNS, a potom i deo ekspozea svake od tri Vlade.

"Setimo se samo nekih izjava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << od obećanja datom građanima da će se 2014. godine živeti mnogo bolje i da će ljudi videti svetlo na kraju tunela, preko izjave da će 2014. godine biti pakao, ali će se već 2015. godine živeti bolje, da bi povodom sto dana Vlade taj rok pomerio na 2016 godine", navodi se u saopštenju DS.

Demokrate navode da se rokovi za ostvarenje blagostanja pomeraju zbog imaginarnih neprijatelja, tajkuna, opozicije, rekonstrukcije, ali da je "konačno, nakon dvogodišnje demonstracije neznanja i nestručnosti, jasno da SNS vodi zemlju u potpunu propast".

"Cena nestručnih eksperimenata svih Vučićevih Vlada, koje on naziva reforme, je sve niži životni standard građana i udaljavanje od demokratskih načela", smatraju demokrate.

Oni dodaju da nada o boljem životu koji Vučić olako obećava građanima nema utemeljenja u činjenici da se građanima nameću novi troškovi i zakoni doneti po hitnom postupku, a državna sredstva krčme tajnim ugovorima.

"Dve godine praznih obećanja, urušavanja institucija, pada standarda građana i represivnih mera sasvim su dovoljni dokazi da od obećanog boljeg života nema ništa", navode demokrate.

Oni dodaju da je "uspešno realizovan samo deo obećanja - da će 2014. godine biti pakao" jer se u Srbiji jako teško živi, a građani nemaju nikakvu perspektivu niti se, kako navode, može živeti i napredovati sa lažnim obećanjima.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Jalova obećanja o boljem životu

Izvor: RTS, 04.Avg.2014

Demokratska stranka saopštila je da su obećanja Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke o boljem životu jalova i da je sada jasno da vode Srbiju u potpunu propast...Demokratska stranka navodi da građani više od 700 dana slušaju obećanja Aleksandra Vučića o boljem životu, koja su bila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.