DAČIĆ NAREDIO: Funkcioneri SPS-a, ni reč o SNS-u!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ NAREDIO: Funkcioneri SPS-a, ni reč o SNS-u!

Lider socijalista preporučio je svim funkcionerima stranke da ne komentarišu najnovije napade iz SNS-a. Jedini koji, ipak, nije poslušao Dačića je Branko Ružić koji je u izjavi za javnost najavio da će tužiti Jovičića, za kojeg je rekao da je ''mladić iz SNS 'civilizovanog vokabulara'''

Lider socijalista Ivica Dačić preporučio je svim funkcionerima stranke da ne komentarišu najnovije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << napade iz Srpske napredne stranke (SNS).

Poslednje u nizu varnica između naprednjaka i socijalista došle su od Aleksandra Jovičića, potpredsednika IO SNS i poslanika. On je Dačića i predsednika IO SPS Branka Ružića nazvao ”okorelim kriminalcima”, a za Ružića da je ”poznata tajkunska ulizica i podguzna muva”, kao i da s njima u Vladi nema napretka.

Naredba je, piše Blic, išla dotle da su pojedini mladi socijalisti morali sa Tvitera i Fejsbuka da brišu izjave podrške svojoj partiji.

Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević

Jedini koji, ipak, nije poslušao Dačića je Branko Ružić koji je u izjavi za javnost najavio da će tužiti Jovičića, za kojeg je rekao da je ”mladić iz SNS ‘civilizovanog vokabulara”’.

- Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje Vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom – rekao je Ružić.

Međutim, odmah je odgovorio Jovičić. On kaže da je ”oduševljen pretnjama suđenjem”, jer će se tako ”pokazati kojim je tajkunima služio Ružić”.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, rekla je Blicu da se u Vladi niko ne bavi ovom temom.

Izjava Jovičića je usledila posle Ružićeve kritike ukidanja ”Utiska nedelje”.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je pre dva dana da su izjave koje su izneli funkcioneri SPS i SNS Branko Ružić i Aleksandar Jovičić njihovi lični stavovi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.