Cvetanović: Za reklame SNS na električnim stubovima plaćena taksa

Izvor: juGmedia, 24.Mar.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Za reklame SNS na električnim stubovima plaćena taksa

LESKOVAC – Lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović izjavio je danas da su predizborne reklame te stranke na stubovima javne rasvete u Leskovcu postavljene legalno, po važećim gradskim odlukama i da su plaćene propisane takse.

Ovom tvrdnjom Cvetanović je na konferenciji za novinare na platou ispred robne kuće zapravo demantovao optužbe opozicione demokratske stranke da se SNS reklamira o trošku građana >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca.

“Na osnovu odluke grada Leskovca dozvoljeno je postavljanje reklama na stubovima javne rasvete. Treba naglasiti da u toj odluci ne postoji posebna naknada za električnu energiju. SNS je platila 15.5 hiljada dinara, koliko je propisala Gradska uprava za urbanizam.. Podneli smo zahtev Gradskoj upravi još 16. marta, ne posle njihove konferencije, već 16. marta 2016. godine na osnovu kojeg je nadležna uprava izdala rešenje, a u kojem se odobrava postavljanje reklamnih oznaka sa električnim stubovima javne rasvete na teritoriji našeg grada”, kazao je Cvetanović.

On je istovremeno optužio leskovačke demokrate za postavljanje jednog od bilborda bez građevinske dozvole , pitajući se otkuda demokratama novac za tu vrstu politčkog marketinga ako se zna da im je račun već duži vremenski period u blokadi.

On je, naime, pokazao novinarima fotografije bilborda DS u dvorištu jedne kuće, čiji su vlasnici, kako je rekao, rođaci Žike Stankovića, predsednika GrO DS u Leskovcu.

Govoreći dalje na tu temu on se osvrnuo na predizborne kampanje u vreme vlasti DS-a, kada je, rekao je, stranci koju on predvodi bilo skoro zabranjeno da se reklamira na bilbordima.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovački SNS se reklamira o trošku sugrađana?

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2016

Na nekoliko mesta u Leskovcu, pa i u strogom centru grada, na stubovima za javnu rasvetu postavljene su svetleće predizborne reklame Srpske napredne stranke...I dok opozicija optužuje naprednjake da se reklamiraju na bilbordima i svetlećim reklamama po gradu o trošku građana, leskovački lider SNS-a...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.