Članovi SNS dali krv

Izvor: Studio B, 03.Avg.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi SNS dali krv

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) dali su danas krv u prostorijama gradskog odbora te partije, odazvavši se apelu Instituta za transfuziju krvi.

Član Glavnog odbora SNS i generalni sekretar Skupštine Srbije Jana Ljubičić rekla je da se veliki broj članova partije odazvao apelu i da im je za to dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << primer dao stranački kolega i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.

Ona je pozvala sve Beograđane da se odazovu akciji davanja krvi, zbog drastičnog smanjenja rezervi.

"Kada smo čuli apel da je krv neophodna bolnicama i pacijentima, koji čekaju operacije, automatski smo se organizovali i pozvali sve Beograđane i naše članove da učine nešto malo, što opet drugima znači mnogo u određenim momentima", rekla je Ljubičić novinarima u prostorijama gradskog odbora SNS.

Ona je rekla da će se ova akcija nastaviti i po drugim odborima te partije.

Novinarima se obratila i odbornik SNS u Skupštini Beograda i savetnica predsednika Srbije Jasmina Mitrović Marić, koja je takođe pozvala sve građane da se odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi.

"Jedan telefonski poziv i sms poruka bila je dovoljna da od članova SNS bude ovako veliki odziv, to znači da postoji odgovornost ljudi koji su članovi SNS, a koji nisu funkcioneri, ali ih slede", rekla je Mitović-Marić.

Prema njenim rečima, ova akcija je poruka da građani zajedno mogu da spase mnoge živote, navodeći da ova krv neće otići samo u bolnice u Beogradu, već i u druge klinike u Srbiji.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Članovi SNS dali krv

Izvor: Kurir, 03.Avg.2013

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke dali su danas krv u prostorijama gradskog odbora te partije, odazvavši se apelu Instituta za transfuziju krvi..BEOGRAD - Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke dali su danas krv u prostorijama gradskog odbora te partije, odazvavši se apelu...

Nastavak na Kurir...

Članovi političkih partija dobrovoljno davali krv

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2013

GRADONAČELNIK Beograda i lider DS Dragan Đilas dao je u subotu krv u Institutu za transfuziju krvi i tom prilikom apelovao na Beograđane da se priključe akciji dobrovoljnog davanja krvi i tako nekome omoguće da nastavi život. Apelu Instituta za transfuziju krvi odazvalo se i više od 300 članova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.