Cilj koalicije ubedljiva pobeda

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cilj koalicije ubedljiva pobeda

BEOGRAD, 23. februara 2014. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju da cilj čitave koalicije na predstojećim izborima treba da bude jasna i ubedljiva pobeda u svakom gradu i svakom selu Srbije.

Govoreći na kongresu Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u Domu sindikata, Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je upozorio "da stvari još nisu gotove" i dodao da svi koji tako govore zapravo žele da uspavaju potencijalne birače te partije.

Vučić je dodao da na predstojećim izborima koalicija oko SNS treba da velikom pobedom pokaže da je sposobna da rešava ekonomske probleme i stvara povoljan poslovni ambijent jednako uspešno kao što je vodila pregovore sa Evropskom unijom i pokrenula borbu protiv korupcije i kriminala.

Lider SNS je rekao da velike muke očekuju stranku i koaliciju ako pobedi na narednim izborima i upozorio da je potrebno mnogo energije i rada da bi se ispunilo ono što je zacrtano.

Govoreći o saradnji sa SDPS-om Rasima Ljajića, Vučić je rekao da je ona potpuno očekivana jer dve stranke dele zajednički cilj a to je normalna i pristojna Srbija, do koje je moguće doći isključivo okupljanjem svih kvalitetnih ljudi.

"Zajedničku listu (sa SDPS-om) dgovorili smo za 30-40 sekundi. Naime, ja sam ispunio sve što je Rasim tražio. Nebojša (Stefanović) je hteo nešto da se cenjka, ali mu nije bilo dozvoljeno", rekao je Vučić u šaljivom tonu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.