Cela ubska Nova Srbija prešla u naprednjake

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela ubska Nova Srbija prešla u naprednjake

Kolektivno pristupili SNS

Nove Srbije više nema ni u Ubu, pošto je tamošnji Opštinski odbor te stranke kolektivno pristupio SNS. Novi naprednjaci su dosadašnja tri odbornika, član Opštinskog veća i članovi upravnih odbora iz redova NS.

- Poznato je da zadnjih mesec dana predsednik Nove Srbije Velimir Ilić žestoko napada politiku premijera Aleksandra Vučića koju mi podržavamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Velimir Ilić je bez stranačkih organa sam doneo takvu odliku o napadanju. On ne poštuje stranačke organe i statut stranke, jer je sam izbacio potpredsednika Nove Srbije Dragana Jovanovića. Zbog svojih ličnih interesa i fotelje, rekao je da ga nije briga i što se njega tiče, može da ostane sto članova u stranci – rekao je Zoran Prodanović, doskorašnji predsednik NS u Ubu, objašnjavajući razlog “transfera” u SNS.

Prelazak NS u SNS u ovoj varoši, drugo je kolektivno pristupanje naprednjacima u Kolubarskom okrugu. To su krajem januara učinili svi odbornici Nove Srbije u SO Mionica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Masovni "preleti" iz Nove Srbije u SNS

Izvor: B92, 05.Feb.2017

Nakon što je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić raskinuo saradnju sa Srpskom naprednom strankom, članovi na jugu Srbije kolektivno su napustili tu stranku...Gradski i opštinski odbori u Leskovcu, Vlasotincu i Vladičinom Hanu formiraće Pokret „Za bolju Srbiju“ i nastaviće da podržavaju SNS...Opširnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.