CeSID: Apsolutna većina naprednjaka, SPS osvojio 15 odsto!

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CeSID: Apsolutna većina naprednjaka, SPS osvojio 15 odsto!

Prema preliminarnim podacima koji su do sada obrađeni, SNS je na vanrednim izborima osvojila više od 50 odsto glasova građana, dok koalicija okupljena oko SPS-a ima oko 15 odsto glasova građana, a šansu da pređu cenzus pored Demokratske stranke i Nove demokratske stranke ima još i Demokratska stranka Srbije.

“U svakom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << SNS će imati apsolutnu većinu”, istakao je izvršni direktor CeSID-a Marko Blagojević koji je precizirao da bi to značilo da će SNS u skupštini dobiti oko 160 mandata.
Koalicija okupljena oko SPS-a prema trenutnoj podeli može da računa na oko 50 mandata, rekao je Blagojević.
Kada je reč o drugim strankama, DS je trenutno u prednosti sa glasovima u odnosu na NDS, a obe partije su prema obrađenom uzorku osvojile između pet do šest odsto glasova.
Upitan koliko glasova je do sada obrađeno, Blagojević je rekao da je dovoljno da bi moglo da se izdađe sa procenom pred javnost. On je dodao da prema sadašnjim rezultatima LDP i URS verovatno neće preći cenzus.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preliminarni podaci: SNS osvojila apsolutnu većinu

Izvor: Press, 16.Mar.2014

"U svakom slučaju SNS će imati apsolutnu većinu", istakao je izvršni direktor CeSID-a Marko Blagojević koji je precizirao da bi to značilo da će SNS u skupštini dobiti oko 160 mandata... Koalicija okupljena oko SPS-a prema trenutnoj podeli može da računa na oko 50 mandata, rekao je Blagojević......

Nastavak na Press...

APSOLUTNA POBEDA NAPREDNJAKA U APATINU, SOCIJALISTI PONOVILI REZULTAT IZ 2012

Izvor: Radio Dunav, 17.Mar.2014, 10:32

. . . Na juče održanim parlamentarnim izborima u Apatinu, izašlo je 14410 glasača ili 54,61 % upisanih birača (26385).Nevažećih listića je bilo 405 ili 2,81 %. Lista “ALEKSANDAR VUČIĆ – BUDUĆNOST U KOJU VERUJEMO” osvojila je 6.374 glasova ili  44,23%,koalicija okupljena oko SPS-a osvojila...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.