Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Nema para medijima koji kritikuju SNS

Članica komisije Čačka za dodelu sredstava medijima Mirijana Đoković, koja je gradski funkcioner iz Srpske napredne stranke, izjavila je da će se zalagati da na konkursu za raspodelu sredstva iz gradskog budžeta za informisanje manje novca dobiju mediji koji kritički izveštavaju o radu te stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcionerka SNS: Nema para medijima koji kritikuju

Izvor: EurActiv Srbija, 29.Mar.2013

Članica komisije Čačka za dodelu sredstava medijima Mirijana Djoković, koja je gradski funkcioner iz Srpske napredne stranke (SNS), izjavila je da će se zalagati da na konkursu za raspodelu sredstva iz gradskog budžeta za informisanje manje novca dobiju mediji koji kritički izveštavaju o radu...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.