Bratislav Ilić dobio „zeleno svetlo“ SNS za direktora RTV Leskovac

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratislav Ilić dobio „zeleno svetlo“ SNS za direktora RTV Leskovac

LESKOVAC – Dopisnik TV B92 i “Tanjuga” Bratislav Ilić biće najverovatnije novi direktor Radio Leskovca, u čijem sastavu je i “Naša Televizija”.

Takvu odluku doneli su sinoć članovi Gradskog odbora vladajuće Srpske napredne stranke, uz infomarciju da će Ilić posao obavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << volonterski.

Ovaj novinar dolazi na mesto Tomislava Srevanovića, koji je podneo ostavku.

Izbor će se obaviti na narednoj sednici Skupštine grada 28. novembra, kada će se izvršiti i razrešenja i imnovanja još najmenje četiri direktora, koja su ranije podnela ostavke na sugestiju gradonačelnika Gorana Cvetanovića.

Prema odlukama GrO SNS, Zorana Stojanovića u JP “Vodovodu” zameniće doiplomirani ekonomista Staniša Ristić, nekadašnji direktor JP “Pijace”, Aleksandra Momčilovića će u JP “Domu” zameniti Časlav Lazarević. Biće smenjen i Slaviša Stevanović sa funkcije v.d. direktora LKC-a

Biće smenjen i direktor JKP “Gredelica” Staniša Petrović, a na njegovo mesto će doći dilp. ekonomista Zoran Jović, sada službenik EURO Bank filijale u Leskovcu.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.