Božović: Ministarka bi trebalo da zna šta je moguće, a šta nije

Izvor: Press, 08.Feb.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Ministarka bi trebalo da zna šta je moguće, a šta nije

Ministarka Mihajlović poručila je danas, u odgovoru na raniju izjavu Božovića koji je upitao u kom svojstvu prima građane, da ih prima kao ministar jer mora da im bude na usluzi i da rešava njihove probleme a da bivšem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu niko nije branio da u prethodnih pet godina to čini, ali da njega građani nikada nisu ni interesovali, već sopstveno bogaćenje.
Božović je u pisanom odgovoru na tu izjavu rekao i da bi ona trebalo da zna i da Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Beograd ne može da ukida zakone koje je donela vlada koju je predvodio SNS a da bi o tome trebalo da se obavesti kod predstavnika SNS u Privremenom veću Siniše Malog, Nebojše Čovića i Gorana Vesića.
"Mi, u Srpskoj naprednoj stranci, razmisljamo kako da životi građana budi kvalitetniji, kako da se borimo protiv korupcije i kriminala, kako da dovedemo nove investitore i kako da ljudi žive bolje", rekla je ranije Mihajlović i navela da Đilasu niko nije branio da prima građane poslednjih pet godina.
"Upravo u tome je razlika između nas i njih. Mi postojimo da rešavamo probleme građana, a za njih građani ne postoje", zaključila je Mihajlović.
Više stotina Beograđana došlo je u Skupštinu grada Beograda kako bi u razgovoru sa predstavnicima Privremenog organa i Vlade Srbije razgovarali o problemima među kojima su problem diviljih deponija, komunalnih usluga, parkiranja, uređenje parkova ...
Sa građanima su razgovarali ministarka energetike i predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali koji su poručili da će ovakav vid komunikacije biti nastavljen ubuduće i da će pokrenuti incijativu da gradski sekretarijati, agencije i direkcije rade produženo radno vreme, kao i vikendom kako bi se Beograđanima izašlo u susret.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.