Božović: Još jedna tužba protiv Jovičića

Izvor: Blic, 08.Dec.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Još jedna tužba protiv Jovičića

Predsednik Beogradskog odbora DS Balša Božović najavio je večeras da će protiv poslanika SNS Aleksandra Jovičića biti podneta još jedna tužba.

"S obzirom na to da poslanik SNS Aleksandar Jovičić smatra da se na njega zakoni Srbije ne odnose i da zbog toga svojim izjavama može da ih krši, te je danas ponovio svoje optužbe da smo predsednik DS Bojan Pajtić i ja pokrali decu ometenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u razvoju, protiv njega će biti podneta još jedna tužba", naveo je Božović u pisanoj izjavi.

DS će, dodaje Božović, to raditi svaki put kada pojedinci sebi budu davali za pravo da im jedini vid političke borbe bude blaćenje, iznošenje neistina i klevetanje političkih protivnika.

Pajtić i Božović su danas saopštili da su podneli tužbu protiv Jovičića zbog izjave da su njih dvojica "najveći kriminalci" i da su "oteli milion i po evra od dece ometene u razvoju", na šta je Jovičić odgovorio da "sa oduševljenjem čeka tužbu, jer će javnost imati prilike da sazna sve o lopovlucima Pajtića i njegovih saradnika".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Božović: Još jednu tužba protiv Jovičića

Izvor: Akter, 08.Dec.2015

Predsednik Beogradskog odbora DS Balša Božović najavio je večeras da će protiv poslanika SNS Aleksandra Jovičića biti podneta još jedna tužba.."S obzirom na to da poslanik SNS Aleksandar Jovičić smatra da se na njega zakoni Srbije ne odnose i da zbog toga svojim izjavama može da ih krši,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.