Božić: Opozicija još jednom pokazala licemerje

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 19:35

Božić: Opozicija još jednom pokazala licemerje

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić izjavila je da je opozicija još jednom pokazala licemerje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Moguće je da su proradile neke sujete kada se Marinika Tepić oglašava umesto prvog na listi Srbija protiv nasilja, a po pitanju konsultacija o formiranju Vlade. Mada po ponašanju i načinu razmišljanja ništa se ne razlikuju - sve sam ološ i probisvet. Jedino što je Vučić razorio jeste vaš pokušaj da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju sravnite sa zemljom i opustošite državnu kasu ponovo. Niste bili na konsultacijama ni prošli ni pretprošli put, što govori o vašoj političkoj kulturi i činjenici da ne poštujete institucije svoje zemlje. Najbitnije je da ćete ushićeno otrčati u inostranstvo da istresete kofu neistine o svojoj zemlji, u nadi da će vas neko spolja dovesti na vlast. Građani Srbije su pokazali kome veruju i tome u prilog govori razlika od gotovo milion glasova na prethodnim izborima. Pre će biti da narod ne odgovara vama jer i dalje pamti kakvo ste zlo naneli Srbiji i njenim građanima. Najbliže što ste se približili Vučiću bilo je onda kada ste pokušali u Skupštini da ga linčujete.

Zato je odavno jasno da ne želite nikakve priče, već isključivo da Aleksandra Vučića po svaku cenu sklonite iz političkog života, a zbog toga ste kako smo videli, spremni na sve. Još jednom ste pokazali svoje licemerje i činjenicu da sa toliko ubedljivim porazom ne možete da se nosite. Pre bih rekla da vama zbog toga i ne odgovara narod koji slobodno misli i koji će uvek stati na stranu interesa sopstvene države. Razumljivo je da se plašite da stanete ispred čoveka kome je preko dva miliona građana pružilo poverenje, jer to je nešto što sa vašom destruktivnom politikom jedino možete da sanjate. Ako se ipak odlučite da odete, ponesite svesku i olovku da zapašite ponešto iz lekcije koja se zove - odgovorno upravljanje državom."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.