Božić: Milivojeviću ništa nije sveto osim borbe za fotelju

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 14:38

Božić: Milivojeviću ništa nije sveto osim borbe za fotelju

Beograd -- Čan Predsedništva SNS Sandra Božić poručila je u saopštenju da je licemerno da Srđan Milivojević govori o pitanjima bezbednosti i zaštite dece.

Kako je dodala, Milivojeviću ništa sem fotelje nije sveto.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Sramotno je i licemerno da Srđan Milivojević, narodu poznatiji kao NATO lokator, govori o pitanjima bezbednosti i zaštite dece, jer upravo je on bio taj koji je, po sopstvenom priznanju, pomagao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NATO avijaciji tokom bombardovanja SRJ 1999. godine da što preciznije gađa vojne i civilne ciljeve. Među hiljadama poginulih bilo je i dece.

Isti taj Srđan Milivojević bio je najglasniji u Narodnoj skupštini kada je doslovno duvajući u istu tikvu sa kolegama, osvedočenim lažovima i lopovima, pokušao da onemogući usvajanje budžeta kojim se izdvaja novac za lečenje teško obolele dece, kao i novac za majke.

Koliko je odvratna ova licemernost najbolje govori slika iz skupštinske sale gde je Milivojević pokušao da spreči i kolegu Fehratovića, narodnog poslanika, da govori o svom teško bolesnom detetu.

Srđan Milivojević bio je najglasniji i onda dok je u političke svrhe zloupotrebljavao najkrvaviji masakar u srpskoj istoriji, ne bi li dobio koji politički poen. Takvim ljudima ništa nije sveto, osim borbe za fotelje u koje bi se uvalili po svaku cenu, ne birajući ni sredstva ni način.

Očigledno je da svaka inicijativa koja dolazi od Aleksandra Vučića, predstavlja crveni alarm za sve ove političke marionete koje su uvek protiv svega što je dobro za Srbiju. Iza toga stoji jedino želja da se vrate na vlast i dovrše posao devastiranja Srbije i pljačkanja državnih para.

Pametniji je kada ništa ne progovara, pa bi najbolje bilo da je sve ovo vreme ostao skriven ispod poslaničke klupe, gde je uglavnom u mandatu boravio, jer bi se onog što on izgovori stideo svaki normalan čovek.

Narod je u više navrata pokazao šta misli o bivšem režimu, jer je teško zaboraviti pola miliona otpuštenih ljudi, zakatančene fabrike i nemaštinu u kakvu su nas dovele dvorske lude poput Milivojevića.

Zato ćemo 17. decembra svi zajedno, još jednom pokazati kojim putem želi da ide pristojna Srbija koja se bori za svoju decu i svoj narod. Takva Srbija podržava Aleksandra Vučića na putu napretka koji garantuje da su tamna vremena lažnih demokrata daleko iza nas i da nas nikad neće vratiti u prošlost. Zato ćemo nastaviti da idemo putem koji smo zacrtali još 2012. godine, jer Srbija ne sme da stane."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.