Boško Ničić: Samo napred, nek probaju da me smene

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Avg.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Ničić: Samo napred, nek probaju da me smene

Opštinski odbor SNS-a poručuje gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću da je vreme da ode s vlasti. Zaječarski naprednjaci žele pregovore sa SPS-om i DS-om radi promene vlasti koju vodi URS. Samo napred, neka probaju, nemam ništa protiv, odgovara Ničić.
Posle spora gradonačelnika Zaječara i Agencije za borbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << korupcije zbog duplih funkcija, oglasio se opštinski odbor Srpske napredne stranke, koji Bošku Ničiću poručuje da je vreme da ode s vlasti.
Kap koja je prelilu čašu za zaječarske naprednjake je izjava Boška Ničića listu Kurirda mu se od Aleksandra Vučića tresu noge.
Bio je to odgovor gradonačelnika Zaječara na upozorenje prvog potpredsednika Vlade da svi koji imaju mandat u izvršnoj vlasti moraju vratiti svoj poslanički mandat u Skupštini Srbije.
Stefan Zankov iz opštinskog odbora SNS-a u Zaječaru kaže da, ukoliko su funkcije koje obavlja Ničić nespojive po Ustavu i zakonu, to mora da se ispravi.
To je, kako kaže, nešto najnormalnije što je Vučić tražio pre svega od naših funkcionera i od naše stranke.
"Ta reakcija Ničića bila je potpuna neprimerena i mislim da posle toliko godina bahatosti i privatizovanja Zaječara sa njegove strane mora da dođe do promena, kao i u celoj Srbiji i u zaječarskoj vlasti. I Odbor i ja lično tražimo pomoć od centrale da se u pregovorima pre svega sa SPS i DS ta situacija u Zaječaru promeni", rekao je Zankov.
Samo napred, neka probaju, nemam ništa protiv, odgovor je Boška Ničića na najavu naprednjaka da će napraviti novu većinu u Zaječaru bez Ujedinjenih regiona Srbije.
Inače, lokalnu vlast u tom gradu čine URS, SPS i DS.

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.