Izvor: S media, 28.Nov.2012, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši DS-ovac Knežević: Demokratska stranka je nosilac secesionističkih ideja u Vojvodini

Ministar poljoprivrede Srbije i funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Goran Knežević optužio je opozicionu Demokratsku stranku (DS) da je nosilac secesionističkih ideja u Vojvodini i naveo da državna zemlja neće biti prodata strancima.

"Nosioci secesionističkih ideja su čelni ljudi DS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Vojvodini, a ne (lider LSV) Nenad Čanak i neke marginalne političke grupe, kako se to predstavlja javnosti", rekao je Knežević za Večernje novosti.

Knežević je bio čelnik DS-a u Vojvodini i gradonačelnik Zrenjanina kada je 2008. godine uhapšen pod optužbom za zloupotrebe u dodeli zemljišta i u medjuvremenu je prešao u SNS, a pred Specijalnim sudom nedavno je oslobodjen optužbi.

Knežević je, povodom najava da bi SNS mogao da smeni gradsku vlast u Beogradu na čelu s gradonačelnikom Draganom Djilasom, rekao da je očigledno da Beogradom može da se upravlja efikasnije.

"Lično mislim da bi trebalo organizovati vanredne lokalne izbore u čitavoj Srbiji 2014. godine, kako bismo ušli u daleko normalniji politički ritam od onog koji nameću izbori na svim nivoima u isto vreme", rekao je Knežević.

(Beta/Novosti)

FOTO: Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.