Biro: DS i SNS najzastupljeniji u televizijskom predstavljanju

Izvor: Blic, 02.Maj.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biro: DS i SNS najzastupljeniji u televizijskom predstavljanju

U televizijskom predstavljanju stranaka u predizbornoj kampanji dominantno su zastupljene koalicija "za bolji život", koju predvodi Demokratska stranka, i koalicija "Pokrenimo Srbiju" Srpske napredne stranke, kaže se u izveštaju Biroa za društvena istraživanja o praćenju medija tokom kampanje.

- To je 'dvojac bez kormilara', koji je duplo više zastupljen u odnosu na ostale stranke - rekao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pres konferenciji analitičar Biroa Zoran Gavrilović.

Na trećem mestu po zastupljenosti je koalicija oko Socijalističke partije Srbije, napomenuo je Gavrilovuić, uz napomenu da se televizije ne razlikuju mnogo u predstavljanju stranaka.

On je ocenio da se, na osnovu televizijskog izveštavanja RTS, B92, TV Pink, Prve TV, Studija B i RTV Vojvodina o izborima, može steći utisak da se u Srbiji vrši izbor za stečajnog upravnika, jer, kako je rekao, dominiraju ekonomske teme.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"

Povezane vesti: RIK zapečatio listiće za 261.000 birača na Kosovu Obamina savetnica: Srbiji će posle izbora biti ponuđena saradnja sa NATO Šajin i Acković: Napali su nas DS-ovci u Čurugu Tadić i Dodik zajedno na mitingu u Novom Sadu OEBS organizuje izbore na Kosovu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.