Bela Crkva: Novi direktor Komunalca student

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela Crkva: Novi direktor Komunalca student

Darko Stanojev izabran je za v.d. direktora preduzeća Komunalac iz Bele Crkve nakon nedavne smene vlasti u ovoj opštini . Činjenica da je dvadesetpetogodišnji Darko, inače predsednik opštinskog odbora SNS a, student Ekonomskog fakulteta bez dana radnog staža privukla je pažnju javnosti već naviknute na partijska zapošljavanja.

Iako je prvobitno pristao na razgovor direktor preduzeća Komunalac odbio je da da izjavu za našu televiziju nakon što ga je kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvao predsednik opštine na hitan sastanak.

U Zgradi Skupštine opštine rečeno nam je da je predsednik opštine na putu.

"Ono što je u javnosti izazvalo kontroverze je to što se pogrešno predstavlja da je on na konkursu izabran. Razlika je, zna svako ko se u to razume, velika. Skupština je izabrala Darka Stanojeva za vd direktora. To je privremen status do raspisivanja konkursa a ne za direktora JP", objašnjava Violeta Simić, koordinatorka SNS-a za Belu Crkvu.

Stefan Cvetković iz "Belocrkvanskih novina" kaže da ovo, nažalost, nije ekskluzivitet samo Srpske napredne stranke, te da je reč o nastavku nečeg što je loša politička praksa "da je najbolja preporuka odanost i podaništvo prema političkoj stranci".

Meštani se pitaju da li je moguće da u Beloj Crkvi nema nikog školovanijeg od Stanojeva za mesto direktora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.