Babić o SPS-u, evropejcima i rusofilima, levičarima i liberalima...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić o SPS-u, evropejcima i rusofilima, levičarima i liberalima...

Funkcioner SNS Zoran Babić izjavio je da naprednjaci nikada neće praviti vladu ni sarađivati sa onima koji bi Srbiju vratili u izolaciju ili sa onima koji bi zaustavili njen evropski put.

"Takođe, nikada nećemo sa onima koji bi vratili zemlju u vreme tajkunizacije i pljačkaških privatizacija, ali ni sa onima koji bi odmah uveli sankcije Rusiji", naveo je Babić u intervjuu "Blicu."
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
On kaže da je "siguran da, bi se, ukoliko bi postojao promil šanse da većinu formira neko drugi na platformi 'mrzimo Vučića', socijalisti toj grupi priključili".

U intervjuu za "Blic" doskorašnji šef poslaničkog kluba naprednjaka tvrdi da izjave visokih funkcionera Socijalističke partije Srbije to i potvrđuju.

Na pitanje "odakle na listi SNS i evropejci i rusofili, levičari i liberali, čak i monarhisti", Babić je kazao da je "ujedinjena Srbija pokazala da se zajednički lakše odoleva izazovima poput poplava koje smo imali".

"Ujedinjeni ćemo lakše i brže dolaziti i do drugih pobeda. Svi koji se nalaze na listi ujedinili su se oko zajedničkog cilja, a to je izgradnja pristojnog, modernog, perspektivnog društva", rekao je Babić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nema saradnje sa onima koji bi Srbiju vratili u izolaciju

Izvor: Studio B, 27.Mar.2016

Funkcioner SNS Zoran Babić izjavio je da naprednjaci nikada neće praviti vladu ni sarađivati sa onima koji bi Srbiju vratili u izolaciju ili sa onima koji bi zaustavili njen evropski put. .."Takođe, nikada nećemo sa onima koji bi vratili zemlju u vreme tajkunizacije i pljačkaških privatizacija,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.