Babić kažnjen sa 7.589 dinara zbog izjave da je DS izvršila genocid

Izvor: Press, 28.Nov.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić kažnjen sa 7.589 dinara zbog izjave da je DS izvršila genocid

Odbor je, istom novčanom kaznom od 7.589 dinara, kaznio i poslanika Demokratske stranke Janka Veselinovića jer je na prethodnoj sednici izneo netačnosti o povredi Poslovnika.
Glasao sam za kaznu protiv sebe, ne zato što prihvatam da sam rekao nešto loše, nego zato što je to stvar principa, rekao je Babić Tanjugu.
"Do sad je deset kolega iz DS i nas devet iz SNS dobilo kazne, što pokazuje jednakost >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u ophođenju i vođenju sednica predsednika parlamenta Nebojše Stefanovića", rekao je Babić.
Novac od kažnjavanja poslanika zbog opomena sliva se u Fond solidarnosti, a na sledećoj sednici Administrativnog odbora biće odlučeno na koji način će sredstva iz tog fonda, u kojem je trenutno oko 245.000 dinara, biti raspodeljena.
Administrativni odbor je na današnjoj sednici dao pozitivno mišljenje poslaniku Srpske napredne stranke Zoranu Bojaniću da može da bude izabran na mesto člana školskog odbora Gimnazije u Kraljevu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.