Babić da se javno izvini Stefanoviću

Izvor: Akter, 04.Avg.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Babić da se javno izvini Stefanoviću"

Lider DS Bojan Pajtić zatražio je od narodnog poslanika Zorana Babića, da se javno izvini šefu poslaničke grupe DS Borku Stefanoviću

Kako se navodi u saopštenju DS, Pajtić je od Babića zatražio da se izvini Stevanoviću zato što ga je "glupo, primitivno i prostački uvredio tokom skupštinskog zasedanja".

Stefanović je ranije danas izjavio da je ta poslanička grupa napustila zasedanje Skupštine Srbije zbog neprekidnog iznošenja uvreda na račun DS i njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << lično koje su im uputili poslanici Srpske napredne stranke.

"Ovo poslednje je bilo nešto najgore moguće što može da se kaže, a na neki način je implicirano da nama u genima nije da nešto uradimo kako treba, i na kraju je preterao (Zoran Babić) do te mere da je rekao da će njegova koleginica koja je doktorka mene da izleči besplatno", rekao je Stefanović novinarima nakon što je napustio salu u kojoj se odvijala rasprava.

Stefanovović je rekao da je ta partija donela odluku da kada god se prizemne reči upute članovima DS, ta stranka neće učestvovati u zasedanju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Babić da se izvini Stefanoviću

Izvor: B92, 04.Avg.2014

Beograd -- Lider DS Bojan Pajtić zatražio je od poslanika Zorana Babića, šefa poslaničkog kluba SNS, da se javno izvini šefu poslaničke grupe DS Borku Stefanoviću...Kako se navodi u saopštenju DS, Pajtić je od Babića zatražio da se izvini Stevanoviću zato što ga je "glupo, primitivno i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.