Babić: Vladu treba da vodi Vučić

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Vladu treba da vodi Vučić

Zalažem se za raspisivanje vanrednih izbora, jer vladu treba da vode oni koji imaju najveće poverenje, a to su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, rekao je član Predsedništva SNS Zoran Babić. Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini. Prema njegovom mišljenju, poverenje građana koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << naprednjaci imaju dalo bi taj kapacitet SNS na narednim izborima. Na pitanje da li je izlazak naprednjaka iz vlasti u jednom broju opština novi korak ka vanrednim parlamentarnim izborima, Babić je rekao da to nije povezano. Na ovaj način smo pokazali da nismo zadovoljni ljudima koji su postavljeni na najodgovornija mesta, kaže Babić i dodaje da će SNS biti kontruktivna opozicija. Upitan kako će biti okončan sukob sa članom Predsedništva SNS Vladimirom Cvijanom, koji preti ambasadama i prijavama, Babić je rekao da to neće da komentariše. To je pokušaj udara političko-tajkunsko-kriminalnog lobija na Vučića i SNS, ocenio je Babić, dodavši da je reč o želji da se zaustave reforme i borbe protiv kriminala i korupcije. Na pitanje koliko će povratak Slobodana Radulovića otkriti ulogu Miroslava Mikovića u privatizaciji C marketa, Babić je rekao da je dobrodošao svako ko može da doprinese istinom. U Srbiju je dobrodošao svako ko želi da kaže sve što zna i da donese dokaze koje ima, i tako gledam na povratak Radulovića, zaključio je Babić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BABIĆ: Vučić i SNS treba da vode Vladu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2013

Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.