Babić: Rističević se bori za poljoprivrednike

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Rističević se bori za poljoprivrednike

Imenovanje poslanika SNS Marijana Rističevića za člana Upravnog odbora RFZO naišlo je na različite reakcije.

Šef poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije Zoran Babić kaže da se Rističević u svakom trenutku bori za poljoprivrednike, koji su velika grupa kada je u pitanju zdravstveno osiguranje, da veruje da će ovaj posao raditi dobro, i da nije nužno da neko bude lekar da bi se bavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovim poslom.

S druge strane, predsednik Nove stranke Zoran Živković kaže da je Rističević u sukobu interesa jer se nalazi u UO budžetskog korisnika i da je u njemu predstavnik zemljoradnika, a prima platu u Skupštini. Rističević je pre deset dana imenovan u UO RFZO. Poznat je po parkiranju traktora ispred skupštine i kao učesnik „Farme“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.