Babić: Napredak na polju slobode medija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Napredak na polju slobode medija

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio je danas da Srbija napreduje na polju slobode medija, kao što napreduje u borbi protiv korupcije i kriminala.

"Što se tiče slobode medija i po izveštaju Reportera bez granica, mislim da Srbija napreduje, kao što napredujemo u borbi protiv korupcije i kriminala", rekao je Babić novinarima u parlamentu.

On je, međutim, istakao da ne vidi nikakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zakonsku vezu i način da vlada interveniše kada je reč o emisijama u privatnoj produkciji u privatnim medijima.

Babić je odbacio kritike na račun vlade koje se u poslednje vreme pojavljuju u medijima.

On je ponovio da od Evropske komisije očekuje realan izveštaj.

"Ono što očekujemo i sutra od izveštaja EK, i od budućih izveštaja je realnost, istina, a to je da je vlada posvećena politici reformi, da sprovodi sve one stvari koji se tiču poštovanju ljudskih prava, poštovanja različitosti...", zaključio je Babić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Napredujemo u slobodi medija"

Izvor: B92, 07.Okt.2014

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio je da Srbija napreduje na polju slobode medija, kao što napreduje u borbi protiv korupcije i kriminala..."Što se tiče slobode medija i po izveštaju Reportera bez granica, mislim da Srbija napreduje, kao što napredujemo u borbi protiv korupcije i kriminala",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.