BRNABIĆ POSLALA JASNU PORUKU: Napadi na Vučića i SNS najprljaviji do sada, mi ostajemo posvećeni ljudima i zemlji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 20:32

BRNABIĆ POSLALA JASNU PORUKU: "Napadi na Vučića i SNS najprljaviji do sada, mi ostajemo posvećeni ljudima i zemlji"

Ona je pozvala svakog člana SNS  da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

Poverenica Gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić nastavila je danas obilazak opštinskih odbora razgovorom sa članovima i aktivistima Srpske napredne stranke na Voždovcu i ocenila da je ovo veoma važan trenutak u kojem je neophodno da stranka bude složna i jedinstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su pritisci ogromni i svakim danom sve veći.

Istakla je da je, i pored toga što su izbori mesecima daleko, do sada najprljavija kampanja protiv Aleksandra Vučića i SNS već uveliko počela.

- Napadi koji dolaze od medija koji su ili u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice. Svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za  sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji. Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima - rekla je Ana Brnabić.

- Mi se na izborima ne borimo ni za funkcije, ni za stranku, borimo se za našu opštinu, naš grad i našu zemlju - da nastavi da jača i da se razvija. I na dan kada su Srbi na KiM i stabilnost čitavog našeg regiona ponovo, neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice, ugroženi, važno je da se setimo da su Aleksandar Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na KiM i da je to još jedna stvar za koju ćemo se boriti na sledećim izborima. Za mir, stabilnost i budućnost.

Ona je pozvala svakog člana SNS  da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.