BOR: STRANKE VELIKI DUŽNICI

Izvor: MC Bor, 11.Nov.2010, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR: STRANKE VELIKI DUŽNICI

Javno preduzeće 'Za stambene usluge' od stranaka u Boru za zakup prostorija potražuje gotovo 1,5 miliona dinara! U ovom preduzeću ističu da i stranke imaju rok od osam dana da namire dug, ili će biti prinudno iseljene, i da će dug namiriti sudskim putem, pišu današnje Novosti.
Najveći dužnik je DS, od koga JP 'Za stambene usluge' potražuje više od 320.000 dinara. Demokrate sledi SPO sa 292.000 dok >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << treće mesto 'čuva' Vlaška demokrastska stranka Srbije sa 170.000 dinara.

Srpska napredna stranka se, neposredno pred lokalne izbore, održane krajem juna, uselila u prostorije bivše 'Borske banke'. Reč je o prostoriji u strogom centru grada, od nekoliko stotina kvadrata, za koji naprednjaci duguju tačno - 159.137 dinara.
Iako zvanično u Boru više ne postoje, Liberali Srbije još duguju za zakup prostorija gotovo 150.000 dinara. Iako se ne radi o političkoj partiji, na spisku dužnika našao se i Vlaški nacionalni savet sa 192.000 dinara. G 17 plus duguje 20.000 dinara.
U najboljoj poziciji u Boru je bez sumnje, SPS, kojoj je, posle oktobarskih promena 2000. godine, u amenat ostalo jedno krilo zgrade Doma kulture u strogom centru Bora. Socijalisti u tom objektu izdaju lokale, tako da za zakup prostorija, budući da su svoj na svome, ne duguju ništa. Naprotiv, u dobitku su.
MANJE STRANKE Petocifrene iznose duguju manje stranke. Tako, Nova Srbija duguje 28.000, Ravnogorski pokret 17.000, Ljajićev SDP - 2.096 dinara... Na spisku dužnika našla se i Komunistička partija sa 18.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

"Poslovnom prostoru" duguju 3,2 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010

NOVI SAD -..Dužnici Javnog preduzeća "Poslovni prostor" napravili su manjak u gradskom budžetu od 3,2 miliona evra. Među njima ima privatnika, privatizovanih preduzeća, ali i veliki broj gradskih javno-komunalnih preduzeća, udruženja građana i političkih stranaka, saznaje Radio - televizija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.