Avgust je „dan de” za Peskanu

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avgust je „dan de” za Peskanu

– Gotovo dve decenije mnoge političke stranke su obećavale da će uraditi reanimaciju Peskane, ali to je ostalo mrtvo slovo na papiru. Srpska napredna stranka i naš Savet za sport su održali niz tribina o rekonstrukciji tog prirodnog dobra. Po dolasku na vlast mi smo napravili kompenzaciju za deo zemlјišta, odnosno obale, koja je bila u vlasništvu „Železnica Srbije”. Glavni projekat smo uradili već 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << godine, a on sada treba da se dopuni i uskladi s novim Zakonom o planiranju i izgradnji, što moramo završiti do avgusta. Već na sledećoj sednici Skupštine naši odbornici će zatražiti da se formira radna grupa koja će pratiti ovaj posao da se ne bi dogodilo da se to oduži i projekat propadne – rekao je Želјko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a, na konferenciji za novinare održanoj u utorak, 5. maja, kod Peskane.

Ovo nije bio prvi susret SNS-a s novinarima pod vedrim nebom, jer je slična konferencija održana i u četvrtak, poslednjeg aprilskog dana, kod novouređene raskrsnice Novoselјanskog puta i Kozaračke ulice, na ulazu u novu Misu. Tim povodom je istaknuto da je od 2012. godine do danas, za vreme mandata ove stranke, u MZ Mladost investirano skoro 120 miliona dinara.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.