Apatin:Odbornik SRS demantovao da je otet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatin:Odbornik SRS demantovao da je otet

Budući odbornik SRS u Skupstini opštine Apatin dr Miodrag Pavlović demantovao je večeras glasine o tome da je navodno "kidnapovan".

"Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema", rekao je Pavlović u telefonskoj izjavi za Tanjugu.

"Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ne radi se ni o kakvoj otmici, ni o kakvoj prisili. To je želja da se diskredituje Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napredna stranka ili pojedini njeni članovi", rekao je Pavlović.

On je dodao da je juče i danas primio više poziva od predsednika opštine Apatin i nekih članova o sastanku koji je trebalo da bude održan.

Predsednik opstine Apatin iz SPS Živorad Smiljanić optužio je lokalne naprednjake, kako su preneli mediji, da su "kidnapovali" Pavlovića ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane sa njim.

"To su sve moji prijatelji i zao mi je što se to sada tim ljudima pripisuje", rekao je Pavlović ne ulazeći u detalje.

On je objasnio da je bio prvi na listi SRS i da je ta stranka osvojila dva odbornička mandata - jedan je njogov a drugi Miodraga Cvijetićanina.

Pavlović je rekao da će njih dvojica biti budući odbornici i da je za sada to jedina činjenica, a da je ostalo "sve naduvano".

SNS: Smiljanić hoće da prekroji volju građana Apatina

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin saopštio je večeras da Smiljanić obmanjuje i izmišlja sa ciljem da prekroji volju građana i da manipulacijama pokuša da promeni broj odbornika u korist SPS-a, jer je izgubio izbore u Apatinu, dobivši samo 12 od 29 mandata.

SNS smatra da je plasiranje izmišljenih događaja Smiljanića, kao i pokušaj svojatanja i privatizovanja odbornika i njihove volje, samo još jedan dokaz da je došlo vreme za njegovu političku penziju, navodi se u saopštenju.

"Ono što je posle 24. aprila 2016. godine postalo svima jasno je da građani više ne žele Smiljanićevo rukovodstvo, posle decenija političkih obmana", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi čovek Apatina tvrdi: Naprednjaci oteli člana SRS

Izvor: B92, 10.Maj.2016

Apatin -- Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić izjavio je da se u tom gradu desila postizborna otmica koju su izveli lokalni naprednjaci...Smiljanić, koji je iz Socijalističke partije Srbije, a na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, rekao je za televiziju N1 da su naprednjaci kidnapovali...

Nastavak na B92...

APATINSKA MISTERIJA Smiljanić (SPS) tvrdi: Članovi SNS su oteli odbornika SRS

Izvor: Blic, 10.Maj.2016

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić izjavio je da se danas u tom gradu desila postizborna otmica koju su izveli lokalni naprednjaci...Smiljanić, koji je iz Socijalističke partije Srbije, a na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, rekao je za televiziju N1 da su naprednjaci kidnapovali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.