Aleksandra Jerkov zakazala sednicu Skupštine grada Novog Sada za 19. septembar

Izvor: Blic, 03.Sep.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Jerkov zakazala sednicu Skupštine grada Novog Sada za 19. septembar

Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov objavila je na svom "Tviter" nalogu da je zakazala sednicu Skupštine na kojoj bi trebalo da dođe do smene aktuelne vlasti, u skladu s najavama predstavnika SNS-a.

Gradski odbor SNS-a najavio je da će danas popodne u Novom Sadu biti potpisan koalicioni sporazum o formiranju nove većine u Skupštini grada Novog Sada.

Potpisivanje koalicionog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sporazuma najavljeno je za danas u 17 sati u

prostorijama novosadskog odbora Socijalističke partije Srbije, a u isto vreme koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina održaće protest protiv šovinizma i mržnje ispred Filozofskog fakulteta.

Koalicioni sporazum potpisaće SNS, SPS, Romska demokratska stranka, Demokratska stranka Srbije, Srpski pokret obnove, kao i pet odbornika koji su na nastupali na izbornoj listi "Dveri" pa su potom isključeni iz te stranke, i jedan odbornik koji je nastupao na izborima u ime vlaške stranke Nijedan od ponuđenih odgovora, koji je takodje isključen iz stranke.

Povezane vesti: Pavličić: Pokazalo se da opozicija u Novom Sadu nema većinu Jerkovljeva: Novi početak sednice posle konsultacija sa odbornicima DS: Naprednjaci u koaliciji sa onima koje su optuživali Jerkov: Promena vlasti u Novom Sadu nemoguća bez krivičnih dela Aleksandra Jerkov predsednica Skupštine Novog Sada

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.