Aleksandar Popović gradonačelnik Beograda!?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2012, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Popović gradonačelnik Beograda!?

Posle obrta na republičkom nivou, isto se dešava i u Beogradu. Vlast će formirati naprednjaci i socijalisti, a podršku će im pružati DSS. Cena te podrške je mesto gradonačelnika na koje će doći Aleksandar Popović!

Kako piše S media portal, pošto je propao dogovor demokrata i socijalista oko formiranja vlade, sve je izvesnije da će “pući veza“ i u Beogradu. Boris Tadić je još ranije tražio od Dragana Đilasa da raskine sporazum sa socijalistima oko vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u glavnom gradu, a prema najnovijim informacijama isto od socijalista traže i naprednjaci.

SNS je, kako piše S media portal, zatražio od koalicije okupljene oko SPS-a da u Beogradu formira vlast sa istim partnerima kao i na republičkom nivou.

S obzirom na to da su samo četiri političke grupacije ušle u Skupštinu grada, vlast će formirati SNS, SPS, a u tome će ih podržavati i DSS. Demokrate će tako ostati i bez vlasti tamo gde su najjače i gde je njihov kandidat, Dragan Đilas, najubedljivije trijumfovao.

“Beogradski obrt“ tu se ne završava, pošto je DSS-u za ovu podršku ponuđeno mesto gradonačelnika. Tako će umesto Dragana Đilasa, koji je nedavno izabran za gradonačelnika, na njegovo mesto doći kandidat DSS-a Aleksandar Popović.

Socijalisti za sada ćute, dok iz SNS-a i DSS-a nagoveštavaju da je “sve moguće“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Aleksandar Popović gradonačelnik Beograda!?

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jun.2012

Izvor:vestionline.rs Posle obrta na republičkom nivou, isto se dešava i u Beogradu. Vlast će formirati naprednjaci i socijalisti, a podršku će im pružati DSS. Cena te podrške je mesto gradonačelnika na koje će doći Aleksandar Popović!Kako piše S media portal, pošto je propao dogovor demokrata...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.