Aktivista DS: Naprednjaci me oteli, pa tukli u Vrbasu

Izvor: Blic, 12.Okt.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivista DS: Naprednjaci me oteli, pa tukli u Vrbasu

Aktivista Demokratske stranke (DS) Danilo Bobić tvrdi da su ga članovi Srpske napredne stranke (SNS) maltretirali u Zmajevu, a zatim odveli u prostorije Opštinskog odbora SNS u Vrbasu i pretukli.

Demokrate navode da se u petak, oko 22 sata, u Lenjinovoj ulici dogodila predizborna drama, nalik scenama iz akcionih filmova, kada su njihovog aktivistu Danila Bobića iz Temerina, koji je delio letke, naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na silu odveli u svoje stranačke prostorije, pretukli ga, a zatim ga pustili uz pretnje smrću.

S druge strane, iz SNS tvrde da je posredi izmišljotina demokrata i da su Bobića, njegovom voljom, povezli u Vrbas kako bi ga policiji prijavili zbog kršenja izborne tišine.

Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i predstavnica izbornog štaba DS u Vrbasu, kaže da je Bobić kasno sinoć primljen u urgentno odeljenje novosadskog Kliničkog centra.

- Bobić je sa Fejsbuk stranice SNS identifikovao četvoricu od šest napadača, kao i devojku koja je otključala stranačke prostorije - navela je Aleksandra Jerkov.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.