ANA BRNABIĆ STIGLA U PARLAMENT: Kreće rasprava o izboru predsednika Narodne skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:01

ANA BRNABIĆ STIGLA U PARLAMENT: Kreće rasprava o izboru predsednika Narodne skupštine

Ana Brnabić je u Narodnu skupštinu stigla oko 10 časova.
Poslanici Skupštine Srbije pristižu u parlament gde u 11 časova treba da se nastavi konstitutivna sednica na čijem je dnevnom redu izbor predsednika najvišeg zakonodavnog tela, a za tu funkciju je predložena potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.
Brnabić je stigla u Narodnu skupštinu oko 10 časova, a u parlament stižu i poslanici vladajuće koalicije i poslanici opozicije, uključujući i poslanike sa liste "Srbija protiv nasilja" i koalicije "Nada" koji prošle sedmice nisu prisustvovali konsultacijama oko izbora potpredsednika parlamenta.
U skupštinskom holu je veliki broj novinara koji prate...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA BRNABIĆ ZAČEPILA USTA ĐILASOVCIMA "Briga njih za izveštaj ODIHR"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Ana Brnabić odgovorila Biljani Đorđević...Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić reagovala je na izjavu kopredsednice Zeleno-levog fronta Biljane Đorđević...- Koliko je Đilasovce grupisane oko liste licemerno nazvane 'Srbija protiv nasilja' iskreno i suštinski baš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.