Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 15:05

Zvezda produžila ugovor s još jednim top projektom: Stefan Leković do 2024.

Prvi ugovor potpisao i Luka Lečić

Marko Lazetić je postigao seniorski prvenac protiv Kolubare, braća Mituljakić kupe minute na kaljenju u Grafičaru, a polako dolazi red da i Stefan Leković pokaže zašto je u Ljutice Bogdana okarakterisan kao jedan od top projekata Crvene zvezde. Mladi štoper je danas produžio saradnju sa crveno-belima i klubu se obavezao na vernost do 2024. godine.

Takođe, prvim profesionalnim ugovorom nagrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je i 16-godišnji vezista Luka Lečić. I on je parafirao na tri sezone.

Leković i Lečić su fudbaleri koji spadaju u grupu najtalentovanijih u našoj Omladinskoj školi. Prezadovoljni smo i ovim činom je Crvena zvezda pokazala koliko čuva svoju decu, kao što to već i godinama čini, a opet i oni su pokazali da veruju klubu, i da vide sebe i svoju budućnost ovde. Presrećni smo, verujem da će obojica jednog dana igrati u prvom timu”, rekao je glavni trener Zvezdine škole Nikola Jelić.

Stefan Leković je rođen 2004. godine, prošao je maltene sve starosne kategorije, u međuvremenu je pomeren sa pozicije zadnjeg veznog na štopera. U Zvezdi ističu da je reč o modernom štoperu koji ume sa loptom i od koga počinju sve akcije u omladinskom timu. Prvi ugovor je potpisao prošlog leta, sada je samo podebljano koliko na Topčiderskom brdu veruju u njegove kvalitete.

Velika mi je čast što sam u prilici da produžim ugovor sa Zvezdom. Zaista dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama i ovo doživljavam kao svojevrsno prepoznavanje mog truda, što me dodatno motiviše da nastavim tako da radim. Za mene je Zvezda više od kluba, tu sam praktično od kad sam ‘prohodao’ i ne postoji mesto na kom bih bio pre od ovog gde sam sad”, kaže Leković.

Lečić je godinu mlađi, rođen je u Pljevljima, a u Zvezdu je stigao 2020. iz Breznice. Iako mlađi od većine konkurenata, standardan je u timu omladinske selekcije.

Osećaj je sjajan. Mogu sigurno da kažem da sam ostvario jedan od svojih snova, a to je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam celog života… Želim da jednog dana zaigram na Marakani pred punim tribinama i naravno da postignem gol. Nije mi to primarni zadatak ni sada, ali volim da postižem pogotke. Što se tiče karijere i života, želja mi je da pre svega budem dobar čovek, a tek onda ide ono fudbalski, a to je da iz dana u dan postajem bolji, dok jednom ne budem najbolji i ispunim sav svoj potencijal”, rekao je Lečić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.