VUČIĆ NAJAVIO VELIKA HAPŠENJA U SRPSKOM FUDBALU: Kako ih nije sramota?! Svet se smeje penalima koji se sviraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 10:47

VUČIĆ NAJAVIO VELIKA HAPŠENJA U SRPSKOM FUDBALU: "Kako ih nije sramota?! Svet se smeje penalima koji se sviraju"

Uvodi se i VAR tehnologija.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, najavio je borbu države protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu.

Poslednjih nedelja u centru pažnje su sve češće optužbe za nameštanje utakmica u srpskim ligama.

- Pojavio sam se na kolegijumu MUP-a i BIA, svi su razumeli i Gašić i Vulin. Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koje sviraju da kažem – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve ćemo da ih pohapsimo - rekao je predsednik Vučić gostujući na televiziji Pink.

Vučić je najavio uvođenje VAR sistema sledeće sezone.

- Kako ih nije sramota da im se ceo svet smeje zbog penala koje im sviraju. Neka pogledaju kako će da nam izgleda sledeće prvenstvo. Da li će igrati "tri za tri" da li će nam neki klubovi pred kraj prvenstva izgledati kao da su Mančester siti i Pari Sen Žermen - najavio je radikalne promene predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK PORUČUJE: ‘Tu mafijašku bandu iz fudbala, sve ćemo da ih pohapsimo’

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2021

Aleksandar Vučić je razočaran dešavanjima u Superligi! -Mnogo sam tužan kako izgleda kraj fudbalskog prvenstva –  istakao  je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku u sredu ujutru. Svaki dan neka nova utakmica postaje sumnjiva. UEFA sve češće šalje svoje ljude na stadione...

Nastavak na HotSport.rs...

"Pohapsićemo fudbalsku bandu, smeje nam se ceo svet"

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o fudbalu, istakao da će biti hapšenja jer nam se smeje ceo svet. Vučić je poslao posebnu poruku fudbalskoj mafiji, i rekao je da je tužan zbog toga kako je izledao završetak fudbalskog prvenstva.   - I ne samo što će VAR doći sledeće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.