Užas - Ubijena ćerka drugog najbržeg čoveka u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas - Ubijena ćerka drugog najbržeg čoveka u istoriji!

Tužne vesti iz Kentakija, tragedija zadesila najbržeg Amerikanca ikada.

Triniti Gej 15-godišnja devojka je ubijena u pucnjavi ispred restorana u Leksingtonu u Kentakiju. Ona je slučajna žrtva, metak u pucnjavi između dve bande pogodio je ovu perspektivnu atletičarku i zvezdu škole Lafajet.

Prezime je poznato, njen otac Tajson Gej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je najbrži Amerikanac u istoriji, i drugi najbrži čovek u istoriji, iza Juseina Bolta.

Nesrećnoj devojci spasa nije bilo, tragedija je šokirala Ameriku, bila je velika nada američke atletike.

Podsetimo, Gej kome su oduzete neke titule zbog dopinga je američki rekorder i višestruki šampion, trčao je 9.69, na 100 metara, a ima i šesti rezultat svih vremena na duplo dužoj deonici.

Vratio se posle suspenzije ove godine, učestovovao na Olimpijadi, osvojio medalju sa štafetom koja im je oduzeta zbog greške Džastina Getlina. To je bila i njegova poslednja šansa za medalju, on je najbrži čovek u istoriji koji nema odličje sa Igara.

Inače, bio je šampion Amerike pet puta u dve discipline, a ima 10 medalja sa svetskih šampionata.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) TRAGEDIJA: Ćerka (15) najbržeg Amerikanca i jedinog rivala Bolta ubijena ispred restorana

Izvor: Kurir, 16.Okt.2016

...Nju je ispred restorana pogodio zalutali metak tokom okršaja bandi!..Triniti je išla očevim stopama, bila je talentovana atletičarka, kada se dogodila tragedija i prekinula njen mladi život..Tajson Gej je najbrži Amerikanac ikada i najbrži čovek planete posle Useina Bolta..Gej je 100 metara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.