Štrajk upozorenja zaposlenih u FK Crvena zvezda

Izvor: Beta, 21.Avg.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk upozorenja zaposlenih u FK Crvena zvezda

BEOGRAD, 21. avgusta 2014. (Beta) - Zaposleni u fudbalskom klubu Crvena zvezda održali su u četvrtak jednočasovni štrajk upozorenja zbog neisplaćenih zarada, preneo je Mocartsport.

Zaposleni su najavili da će u utorak stupiti u generalni štrajk i dovesti sve mašine ispred ulaza na stadion, ako im se ne isplati bar tri od šest zaostalih plata, koliko im se duguje.

Zvezda na platnom spisku ima 220 radnika.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni FK Crvena zvezda održali štrajk upozorenja

Izvor: 24sata, 21.Avg.2014

Zaposleni u fudbalskom klubu Crvena zvezda održali su danas jednočasovni štrajk upozorenja zbog neisplaćenih zarada, preneo je Mocartsport...Zaposleni su najavili da će u utorak stupiti u generalni štrajk i dovesti sve mašine ispred ulaza na stadion, ako im se ne isplati bar tri od šest zaostalih...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.