Serija A: Juve autogolom domaćina počeo odbranu titule (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juve autogolom domaćina počeo odbranu titule (VIDEO)

Utakmicom Juventus-Kjevo, počela je Serija A. Fudbaleri Juventusa uspešno su počeli odbranu titule, minimalnom pobedom na gostovanju Kjevu. Jedini strelac na meču bio je defanzivac domaćih Kiragi, koji je već u sedmom minutu loptu smestio u sopstvenu mrežu.

Juve je tako poklon pobedom počeosezonu u kojoj želi da četvrti put uzastopno osvoji Skudeto.

U toku večeri nastavlja se prvo kolo Serije A, kada od 20.45 Roma u derbiju dočekuje Fiorentinu.
hotsport.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Tores: Srećan sam što ću igrati za klub kakav je Milan


Boban Marjanović: Jedva smo se navikli na trenažni proces (VIDEO)


Di Rouz ponovo leti (VIDEO)






 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalac Juventusa na startu Serije A

Izvor: Press, 30.Avg.2014

Juventus nije blistao na otvaranju sezone, a jedini gol na meču delo je defanzivca domaćih Biragija, koji je u 7. minutu loptu smestio u svoju mrežu... U jednom od derbija kola od 20.45 u Rimu sastaju se Roma i Fiorentina.. . Sutra od 18 sati igraju Milan - Lacio i Atalanta - Verona, dok su od...

Nastavak na Press...

Juve lansirao “Novog Pogbu” Komana i minimalcem počeo odbranu titule (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2014, 00:09

Počela je i Serija A! I ništa novo na početku… Juventus je pobedom započeo odbranu titule, ali i lansirao momka koji može da bude potencijalna zvezda italijanskog i svetskog fudbala. Stara dama je u prvom kolu minimalcem savladala Kjevo u gostima, ali utisak meča je 18-godišnji francuski napadač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.