Poseta Pajtića Zrenjaninu odložena zbog skupa SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseta Pajtića Zrenjaninu odložena zbog skupa SNS

Poseta predsednika Demokratske stranke i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića zakazana za sutra, odložena je zbog skupa koji je u isto vreme u centru Zrenjanina najavila Srpska napredna stranka iz tog grada.

Kako je iz Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << večeras, oni ne žele da budu deo eventualnih sukoba i da zbog toga odlažu posetu Zrenjaninu.

Poseta Pajtića u okviru predizborne kampanje bila je zamišljena kao druženje sa građanima i upoznavanje sa programom DS, što će biti učinjeno u nekom drugom terminu.

"Mi ne želimo da budemo deo sukoba sa potencijalnim izgrednicima koji bi verovatno bili u toj masi i bili iziritirani prisustvom demokrata i ostalih pristojnih ljudi, niti želimo da svojim prisustvom popravljamo imidž populističkih mitinga sa tradicijom još iz devedesetih", navedeno je u saopštenju DS.

Zrenjaninski naprednjaci za sutra u 12.00 zakazali su veliki skup na kome će govoriti potpredsednik SNS Goran Knežević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, a biće organizovan i koncert grupe "Abba Tribute bend".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NE ŽELE SUKOBE Pajtić odložio posetu Zrenjaninu zbog skupa naprednjaka

Izvor: Blic, 01.Apr.2016

Poseta predsednika Demokratske stranke i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića Zrenjaninu zakazana za sutra, odložena je zbog skupa koji je u isto vreme u centru grada najavila Srpska napredna stranka...Kako je iz Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin saopšteno večeras, oni ne žele...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.